Hoe

Hoe krijgt een vrouw weer zin in seks vader dochter seks

Dinsdag 10st, April 2018 1:45:34 Am
[BANCHOR] geslacht possitons
Stuur een gratis bericht
naar cringeharder
Online
cringeharder
  • 35 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Ges, Netherlands
  • Marathi(Basic), Oekraïens(Gemiddeld), Tamil(Beginner)
  • Endocrinoloog, Juwelier, Ecoloog
  • ID: 6169238153
  • Vrienden: niborshoreland, doug662
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 169 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 7573
Telefoon: / +312711-218-14

Beschrijving:

Ik heb sinds een aantal maanden een erg prettige relatie. Er is alleen één minpunt: ik heb veel moeite met seksueel opgewonden raken. Mijn vraag is daarom: hoe krijg ik meer zin in seks? Wanneer we eenmaal seks hebben is dat erg lekker, maar de weg ernaartoe is voor mij vervelend. Ik voel veel weerstand tijdens het voorspel en ik heb echt geen zin. Ik herken dit niet uit eerdere relaties, daarin had ik juist veel behoefte aan seks. Ik vermoed dat dit verschil wordt veroorzaakt omdat deze relatie zo vertrouwd en fijn voelt, dat ik geen behoefte meer heb aan de bevestiging die ik in eerdere relaties uit seks haalde.

Dit vermoeden is mede ontstaan door de observatie dat als ik mijn vriend een tijd niet heb gezien, of als we een woordenwisseling hebben gehad, ik wel zin heb in seks. Ik zou graag af willen van de weerstand die ik voel. Ik probeer mij er nu meestal overheen te zetten, maar dat voelt niet prettig en is geen langetermijnoplossing. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat ook het begin van seks fijn wordt voor mij?

Je vraag gaat over een heel fundamenteel iets in de seksualiteit, namelijk dat seksuele opwinding in sommige situaties als vanzelf lijkt te ontstaan, en in andere omstandigheden een duw in de rug nodig heeft. Als je partner nieuw is, of je je niet zeker voelt over de relatie, of je hebt je partner een tijd niet gezien: de opwinding komt makkelijk en zonder inspanning.

Alleen de gedachte dat je elkaar vrijdag weer ziet heeft al een erotiserende werking op het lijf, de hersenen en de beleving. Lig je met dezelfde man of vrouw genoeglijk een half jaartje in bed dan komt de opwinding op duistere wijze minder vlot. Die bevestiging krijg je op andere manieren ook wel. Dat verschil in opwinding heeft zowel psychologische als fysiologische oorzaken. Ook spelen je levensloop en leerervaringen een rol. Nieuw, spannend en onzeker zetten onder andere ons stress-systeem aan het werk: ons lichaam wordt geladen, de hormonen b.

De meeste relaties herkennen ook dat ze na verloop van tijd die gemakkelijke overgang naar vrijen en seks kwijtraken.

Het ging juist niet vanzelf — ze deden er alles aan om de opwinding toe te laten en op te zoeken, en precies die aandachtigheid en gretigheid verdwijnt als alles gewoner en routinematig wordt.

Zij moeten leren om bij hun vaste partner opwinding op te zoeken, en deze door eigen initiatief te creëren, in plaats van af te wachten of ze ooit zin krijgen. Als je als vrouw minder zin hebt in seks, zou je hetzelfde moeten leren: dat het zelf bevestiging oplevert als je kleine initiatiefjes neemt, op seks aanstuurt ook en juist als je op dat moment geen specifieke zin voelt. Zin in seks is, in tegenstelling tot ons gevoel aan het begin van de relatie, een product van opwinding opzoeken en niet de oorzaak.

Je moet, bijna letterlijk, zin maken als je zin wilt krijgen. Fantaseer, maak plannetjes, lees een erotisch stukje, laat je vriend dingen doen die je prikkelend vindt.

Als hij wil vrijen en jij voelt nog niet zo veel, accepteer dat je geen zin nodig hebt en doe gezellig mee. Om even op je laatste alinea terug te komen: het is niet zozeer weerstand die je voelt, het is eerder traagheid: je bent simpelweg nog niet in de stemming. Gezonde, volwassen, emotioneel stevige mensen nemen hun weerstanden goed waar, maar laten zich er niet door leiden. Anders gezegd en de vrouwenbladen leren ons meestal wat anders : als je als vrouw geen zin hebt in seks moet je dat gevoel wel waarnemen, maar niet klakkeloos volgen.

Dat het niet prettig voelt om je over je gevoel van het moment heen te zetten klopt, daarom leer ik mensen ook zichzelf daarvoor een belonend schouderklopje te geven net zoals wanneer ze een was gaan draaien maar daar geen zin in hebben. De vraag. Hoe krijg ik meer zin in seks? Groet, Sanne. Stel ook een vraag. Het advies. Expert Gertjan van Zessen Seksuologie. Beste Sanne, Je vraag gaat over een heel fundamenteel iets in de seksualiteit, namelijk dat seksuele opwinding in sommige situaties als vanzelf lijkt te ontstaan, en in andere omstandigheden een duw in de rug nodig heeft.

Verschil in opwinding Als je partner nieuw is, of je je niet zeker voelt over de relatie, of je hebt je partner een tijd niet gezien: de opwinding komt makkelijk en zonder inspanning.

Zin komt niet meer vanzelf De meeste relaties herkennen ook dat ze na verloop van tijd die gemakkelijke overgang naar vrijen en seks kwijtraken. Hoe zit het met die weerstand? Veel plezier samen, Gertjan van Zessen. Dit vind je misschien ook interessant. Opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving is belangrijk voor een kind. Het zorgt ervoor dat j Raak je gestrest wanneer dingen niet gaan op jouw manier?

Pieker je over mogelijke gebeurtenissen in Mijn vriend en ik zijn vijf jaar samen. Wij beginnen de seks heel vreemd: we vragen vaak aan elkaar Mijn man heeft een paar jaar geleden een operatie gehad en hierdoor krijgt hij vaak als hij klaar ko Inloggen Neem een abonnement.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl