Hoe

Hoe kan een vrouw squirten porno in het bos

Maandag 4st, Augustus 2018 5:47:39 Am
[BANCHOR] yuka kuroki
Stuur een gratis bericht
naar Timray
Offline
Timray
  • 45 jaar Vrouw, Vissen
  • Kimsverd, Netherlands
  • Koreaans(Bekwaamheid), Hindi(Mooi zo)
  • Beheerder, Onderzoeker
  • ID: 7715347811
  • Vrienden: millerde, drdoruk
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 165 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 5658
Telefoon: / +312841-716-64

Beschrijving:

Voor de een is het de holy grail, de ander vindt het niks en dan zijn er ook nog mensen die zich rot schrikken als het gebeurd: squirtend klaarkomen tijdens de seks. Mocht je nou de interesse hebben om dit verschijnsel een keer uit te proberen. Squirten kan voor vele een ongemakkelijk iets zijn, want tijdens deze handeling kun je het gevoel hebben dat je moet plassen.

Dit komt doordat je precies dezelfde spieren gebruikt dan als je een toiletbezoekje zou nemen. Probeer die zorgen los te laten en lekker te ontspannen, dan zal je er meer van genieten! Je kunt van te voren een paar handdoeken klaarleggen als je niet wil dat iets vies wordt want ja, dat kan gebeuren en ga van te voren nog even naar de wc, just to be sure..

Er is eigenlijk nog weinig onderzoek gedaan naar squirten. Maar of je als vrouw wel of niet in staat bent om te squirten hangt waarschijnlijk af van de hoeveelheid klieren in je plasbuis Om dit even te verduidelijken: squirtvocht is geen urine!

Wat je kunt doen om deze spieren een beetje te trainen is door tijdens het plassen het heel even in te houden. Voel je die overheersende spier? Probeer hem omhoog te trekken en voorzichtig los te laten.

Probeer dat meerder keren op een dag. Als je wilt weten of je over squirtskills beschikt, moet je dus eerst op zoek naar je G-spot en dat is moeilijker dan je denkt.

Omdat deze aan de voorwand van je vagina zit, is een DIY in dit geval behoorlijk lastig. Een bedpartner zou hiervoor de ideale oplossing zijn. Vraag hem of haar een of twee vingers naar binnen te brengen, zo ongeveer 3 tot 5 centimeter de vagina in. De G-spot voelt een beetje als een ribbelig plekje aan de voorste wand van de vagina. Heb je hem gevonden? Duw dan je bekkenbodemspieren naar buiten om de kans op squirten te vergroten.

Merk, of zie je dat er een heldere vloeistof uit je komt gelopen, congrats! Bij deze heb je gesquirt! Mocht je geen bedpartner hebben zijn er uiteraard ook nog genoeg andere hulpmiddelen: lang leven de seksspeeltjes! Is je G-spot nog redelijk onbekend terrein voor je? Door deze speeltjes te gebruiken kun je het lekker op je eigen tempo doen.

Mocht het na het hele avontuur niet gelukt zijn? Dont worry, niet iedere vrouw is gemaakt om te squirten en het betekent ook zeker niet dat er iets mis is met je vrouwelijke delen. Geniet gewoon lekker van de rest en er zijn genoeg andere intieme plekjes die je tot een hoogtepunt kunnen brengen. Happy seksdays! Lees ook: dit gebeurt er met je als een orgasme hebt. Volgend artikel. Vergeet daarna niet om goed voor je vagina te zorgen.

Tess wester naakt amateur gif

Van
Skype.problems.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl