Hoe

Chlamydia en orale seks tieten met haar

Vrijdag 16st, Mei 2018 10:57:44 Am
[BANCHOR] ardennen video's
Stuur een gratis bericht
naar KrOnKyMe
Online
KrOnKyMe
  • 49 jaar Vrouw, Stier
  • Blockzale, Netherlands
  • Marathi(Beginner), Hindi(Beginner)
  • Astronoom, Reanimator, Hoofd
  • ID: 2882167242
  • Vrienden: voyakiloidhaku
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 8525
Telefoon: / +312869-618-37

Beschrijving:

Chlamydia is de meest vastgestelde SOA in Nederland. Volgens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport raken jaarlijks minstens Zonder behandeling kan deze SOA ernstige gevolgen voor uw gezondheid hebben. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen met een chlamydia besmetting. Vaak denken mensen dat een SOA als chlamydia alleen wordt overgebracht via seksuele penetratie zonder het gebruik van een condoom.

Toch is dit niet het geval. In dit artikel bespreken wij de andere methodes waardoor u een chlamydia besmetting kunt oplopen, onder andere door:. Daarnaast kan een kind met chlamydia besmet raken tijdens de bevalling indien de moeder chlamydia heeft. Een chlamydia besmetting vertoont niet altijd symptomen bij de drager van deze SOA. Zoals u kunt lezen op onze chlamydia symptomen informatiepagina hebben ongeveer 7 tot 9 op de 10 vrouwen en 5 op de 10 mannen helemaal geen merkbare symptomen terwijl zij wel besmet met chlamydia zijn.

Als u geen symptomen vertoont wil dit niet zeggen dat u geen chlamydia heeft en u kunt nog steeds uw sekspartner besmetten met chlamydia. Daarom is het ook zo belangrijk dat u, ook wanneer u geen symptomen ervaart, regelmatig een SOA test laat doen. Er zijn verschillende soorten van de chlamydia bacterie. De SOA die bekend staat als chlamydia wordt veroorzaakt door de C. Wanneer u besmet met chlamydia bent is de bacterie aanwezig in uw slijmvliezen waar u de ziekte heeft opgelopen.

Een slijmvlies is het zachte weefsel in uw lichaam wat niet door de huid beschermd wordt, zoals de binnenkant van uw mond, vagina, urinebuis en rectum.

Ook de ogen en de binnenkant van uw neus bestaan uit slijmvliezen, maar bij deze slijmvliezen loopt u minder risico op besmetting met chlamydia. Slijmvliezen stoten een vloeistof af waarin de C. Dit houdt in dat iemand die geen chlamydia infectie heeft wel besmet met chlamydia kan raken wanneer zij in contact komen met een slijmvlies, sperma of vaginale vloeistoffen van iemand die deze SOA heeft.

Een chlamydia besmetting vindt plaats bij contact tussen geïnfecteerd sperma en de vagina van uw sekspartner of via de vaginale vloeistof van een geïnfecteerde vrouw en uw genitaliën. Deze vorm van onveilige seks is de meest voorkomende manier om besmet met chlamydia te raken en kan zonder behandeling gevolgen voor de vruchtbaarheid hebben bij vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Het is belangrijk om te onthouden dat de chlamydia bacterie ook in voorvocht kan zitten, dus een ejaculatie is niet perse nodig om iemand te besmetten met chlamydia.

Wederom is er mogelijkheid tot een chlamydia besmetting wanneer de penis in contact komt met geïnfecteerd weefsel in de rectum of rond de anus of kan degene die de ontvanger is van anale seks via geïnfecteerd sperma chlamydia krijgen. Onveilige orale seks.

Het is mogelijk om besmet met chlamydia te raken via oraal contact met geïnfecteerd sperma man op vrouw of man op man. Ook kan de chlamydia bacterie al in de mond van uw vrouwelijke of mannelijke partner voorkomen.

Als iemand met chlamydia in de mond u aan het pijpen is loopt u risico op een chlamydia besmetting. Toch komt een chlamydia besmetting op deze manier zelden voor. Dat komt doordat het weefsel van de genitaliën vatbaarder is voor een chlamydia infectie dan het weefsel in de mond en keel indien uw mondslijmvlies intact is; bij kauwen op de wangen of zweren in de mond is het belangrijk voorzichtig te zijn.

Het is mogelijk om tijdens het beffen chlamydia op te lopen, maar wederom is de kans niet erg groot. Ook kan rimmen mond in contact met de anus mogelijk een besmetting met chlamydia veroorzaken maar wederom is dit niet waarschijnlijk. Wanneer er geïnfecteerd sperma, voorvocht of vaginale vloeistof van een persoon met chlamydia op een seksspeeltje terecht komt en dit door iemand anders wordt gebruikt is er een kans op besmetting met chlamydia.

Kort gezegd komt de bacterie door gebruik van het seksspeeltje in contact met de slijmvliezen in de vagina, het rectum of de mond waardoor u besmet met chlamydia kunt raken.

Wanneer geïnfecteerd sperma in contact komt met het slijmvlies kan de C. Hierbij raakt het slijmvlies en het weefsel rond het oog rood en ontstoken en is er soms sprake van snotterige of waterige ogen.

Technisch gezien kan dit ook bij contact tussen vaginale vloeistof en het oog voorkomen maar dit komt zeer zelden voor vanwege de verschillende manieren waarop beide vloeistoffen uit het lichaam komen. Wanneer een zwangere vrouw besmet met chlamydia raakt en ook tijdens de bevalling chlamydia heeft kan zij haar kind tijdens de bevalling besmetten met chlaymdia.

Het kind kan hierdoor oogontstekingen of luchtweginfecties krijgen. Daarnaast zijn er een aantal complicaties tijdens de zwangerschap die door chlamydia worden veroorzaakt. Als u denkt dat u chlamydia heeft of dat u onveilige seks heeft gehad met iemand die mogelijk besmet met chlamydia is dient u zo snel mogelijk een SOA test te doen. Het is belangrijk om tijdens de behandeling geen seks te hebben totdat u opnieuw ter controle een SOA test heeft uitgevoerd en weet dan u van chlamydia genezen bent.

Natuurlijk is het zo dat u na onveilige seks met een persoon met chlamydia niet perse zelf chlamydia hoeft te hebben, maar omdat deze SOA vaak symptoomloos is adviseert men toch om het zekere voor het onzekere te nemen. Onveilige vaginale seks, orale seks, anale seks etc. Volgens prof. Normaal gesproken is er natuurlijk meer kans op besmetting des te vaker u onveilige seks met een geïnfecteerd persoon heeft. Het gebruik van een barrièremethode zoals condooms kan het risico op een chlamydia besmetting drastisch verminderen.

Voor meer informatie over het voorkomen van chlamydia besmettingen leest u onze informatiepagina. Geen overeenkomsten gevonden. U kunt alle behandelingen die wij aanbieden  hier. Covid Update - Onze service blijft verdergaan zoals normaal.

Bij vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Azitromycine Doxycycline Zithromax. In dit artikel bespreken wij de andere methodes waardoor u een chlamydia besmetting kunt oplopen, onder andere door: Onbeschermde vaginale seks, anale seks of orale seks Het delen van seksspeeltjes Contact tussen de genitaliën van beide partners Geïnfecteerd sperma dat in contact met het oog komt Daarnaast kan een kind met chlamydia besmet raken tijdens de bevalling indien de moeder chlamydia heeft.

Chlamydia trachomatis Er zijn verschillende soorten van de chlamydia bacterie. Hoe raak ik besmet met chlamydia? In veel gevallen komt een besmetting met chlamydia op de volgende manieren voor: Onveilige vaginale seks Een chlamydia besmetting vindt plaats bij contact tussen geïnfecteerd sperma en de vagina van uw sekspartner of via de vaginale vloeistof van een geïnfecteerde vrouw en uw genitaliën. Onveilige anale seks Wederom is er mogelijkheid tot een chlamydia besmetting wanneer de penis in contact komt met geïnfecteerd weefsel in de rectum of rond de anus of kan degene die de ontvanger is van anale seks via geïnfecteerd sperma chlamydia krijgen.

Onveilige orale seks Het is mogelijk om besmet met chlamydia te raken via oraal contact met geïnfecteerd sperma man op vrouw of man op man. Delen van seksspeeltjes Wanneer er geïnfecteerd sperma, voorvocht of vaginale vloeistof van een persoon met chlamydia op een seksspeeltje terecht komt en dit door iemand anders wordt gebruikt is er een kans op besmetting met chlamydia.

Sperma in het oog Wanneer geïnfecteerd sperma in contact komt met het slijmvlies kan de C. Chlamydia overdracht van moeder op kind Wanneer een zwangere vrouw besmet met chlamydia raakt en ook tijdens de bevalling chlamydia heeft kan zij haar kind tijdens de bevalling besmetten met chlaymdia. Hoeveel kans heb ik op een chlamydia besmetting? Pagina voor het laatst gecontroleerd:  Volg Deze Stappen om Genezing te Garanderen. Heb Ik Chlamydia? De Chlamydia Symptomengids voor Mannen en Vrouwen.

Hoe Kan Ik Chlamydia Behandelen? Wat Gebeurt er als ik Chlamydia Niet Behandel? De Lange Termijn Gevolgen van Chlamydia. Welke Chlamydia Bacteriën zijn er? U kunt alle behandelingen die wij aanbieden  hier vinden. Close Proceed to questionnaire. BMI Calculator ×. Voor meer informatie leest u ons privacybeleid. Wanneer u onze website gebruikt gaat u akkoord met en geeft u toestemming voor gebruik van cookies door ons bedrijf.

Ik ga hiermee akkoord.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl