Geile

Zwanger zijn zonder seks mega gangbang tube

Vrijdag 5st, Juni 2017 3:17:3 Am
[BANCHOR] tijuana babes
Stuur een gratis bericht
naar Baddieisking
Online
Baddieisking
  • 28 jaar Vrouw, Leeuw
  • Deurne, Netherlands
  • Tamil(Geavanceerd), Oekraïens(Beginner), Portugees(Basic)
  • Hoofd, Dokter, Longarts
  • ID: 4946898815
  • Vrienden: Shortydeee, olivia_jap, seefly200
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sally
Profiel bekijken: / 9735
Telefoon: / +312281-944-25

Beschrijving:

Toegevoegd na 1 dag: Bedankt voor jullie reacties :D. Ja dat kan, en je zult altijd zien dat als je zo zwanger zou proberen te worden dat het niet lukt maar als het een ongelukje is, dat het dan in één keer raak is. Ja, natuurlijk kan dat. Zelfs in voorvocht kunnen al zaadcellen zitten, en kan dus een zwangerschap veroorzaken als dat via vingers in de vagina komt. Inseminatie is toch wel wat anders, daarbij wordt sperma via een steriel rietje ingebracht en niet met een vuile, vol bacteriën zittende vinger.

Ach, als je zwanger kunt raken door een vuile, vol bacteriën zittende penis lukt het heus ook wel met een vuile, vol bacteriën zittende vinger.

Seks is geen steriele bezigheid. Er is dan ook geen reden om te denken dat inseminatie - hoewel dat natuurlijk wel een prettiger idee kan zijn - alleen onder steriele omstandigheden kan plaatsvinden. Bij zelfinseminatie wordt ook lang niet altijd steriel materiaal gebruikt. Het maagdenvlies hoeft niet gebroken te zijn om zwanger te raken, op deze manier raken veel "maagden" onbedoeld zwanger omdat ze denken dat als het maagdenvlies nog in tact is, ze niet zwanger kunnen worden. Altijd oppassen dus bij het afdoen van het condoom bij de jongen, en zaaddodende pasta gebruiken kan ik iedereen aanraden die niet de bedoeling heeft zwanger te worden en mogelijk vruchtbaar is.

Ja dat kan, Boris Becker kan er ook over meepraten Hij had zich stiekempies oraal laten bevredigen door een vrouw, en die vrouw heeft het sperma niet doorgeslikt maar bij zich zelf vaginaal binnen gebracht Mooi dat ze een baby beckertje heeft! De zogenaamde sleepmethode, is veelvuldig besproken bij de rechtzaken betreffende de Puttense moordzaak. Er zijn mogelijkheden genoeg om sperma in de vagina te brengen. Het kan bijvoorbeeld ook met een vibrator.

Je kan je niet voorstellen wat er allemaal in een vagina gestopt wordt, en dat kan allemaal eerst met sperma besmet worden. Naar mijn mening ben je ook al met seks bezig als je met vingers de vagina in gaat. Nee, want met je vingers in de vagina gaan is ook seks.

Daar kan een vrouw wel zwanger van worden. Ja, het enige dat noodzakelijk is om zwanger te raken is dat sperma de eicel bereikt. Seks is niet de enige manier om dat te laten gebeuren.

Ja dat kan, er zitten gewoon zaadcellen in die een eicel kunnen bevruchten. De kans is wel minder groot dan door seks, maar het kan wel. Zaadcellen blijven ongeveer 24 uur leven. Kan een vrouw zwanger raken zonder seks Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie.

Het beste antwoord Ja dat kan, en je zult altijd zien dat als je zo zwanger zou proberen te worden dat het niet lukt maar als het een ongelukje is, dat het dan in één keer raak is. Jazeker, datzelfde principe gebruiken ze ook bij inseminatie! Yep, vingeren is ook seks. Bedoel je met sperma erbij of zonder.

Dat kan, MAAR de kans is wel heeeeeeel klein! Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Stel je vraag!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl