Geile

Hoeveel calorieën verbrand je met seks als man mooie grote tieten

Woensdag 1st, Maart 2018 1:19:36 Pm
[BANCHOR] prno school
Stuur een gratis bericht
naar jpierce55
Offline
jpierce55
  • 40 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Werth, Netherlands
  • Bengalen(Elementair), Vietnamees(Elementair)
  • Barista, Natuurkundige
  • ID: 8238523125
  • Vrienden: sunnylane, RuinMage, KirkDunz, g4pilut
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 184 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 4456
Telefoon: / +312649-531-84

Beschrijving:

Het leven is nog mooier als je het met iemand kunt delen. Je hebt immers altijd iemand om leuke dingen mee te doen, mee te praten en je emoties bij te uiten. En natuurlijk als kers op de taart: zo nu en dan een fijne vrijpartij. Soms gaat het er lief en teder aan toe, andere keren kun je het gevoel hebben net een heftige sportles te hebben gevolgd en komt er zelfs spierpijn bij kijken.

Misschien is op dat soort momenten weleens de gedachte door je hoofd geschoten: hiermee móét ik enorm veel calorieën hebben verbrand. Maar is dat ook echt zo? Uit Amerikaans onderzoek — gepubliceerd in JAMA International Medicin e — blijkt dat de gemiddelde man vier calorieën per minuut verbrandt tijdens de seks. Bij vrouwen gaat het met drie calorieën per minuut iets minder hard. Hoewel je er misschien niet veel calorieën door kwijtraakt, heeft seks wel andere gezondheidsvoordelen.

Zo heeft ander internationaal onderzoek uitgewezen dat mensen die minstens een per week vrijen, meer immunoglobuline A lees: antistoffen die je beschermen tegen ziekten in hun bloed hebben. Daarnaast zou het een goede stemming bevorderen, de nachtrust verbeteren én stress verminderen. Los daarvan geeft vrijen je relatie een boost en brengt elk intiem moment onder de lakens jullie dichter bij elkaar. En dat is veel meer waard dan het aantal calorieën dat je ermee verbrandt, toch?

Artikelen van Margriet. Schrijf je in op  margriet. Redactie Margriet 14 februari Deel dit artikel: Facebook Twitter Pinterest. Wat is een zwangerschapsmasker en hoe kom je ervan af? Video: dit kan óók met je longen gebeuren als je rookt. Nu in de winkel! Abonneren Koop los.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl