Geile

Geile teef neuken meiden met dikke tieten

Zondag 21st, Oktober 2017 9:23:17 Am
[BANCHOR] pornhub midget
Stuur een gratis bericht
naar ritaj
Offline
ritaj
  • 36 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Stavoren, Netherlands
  • Frans(Bekwaamheid), Arab(Beginner), Vietnamees(Geavanceerd)
  • Decorateur, Boer, Brandweerman
  • ID: 4462571411
  • Vrienden: baleydk, sibsie
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sue
Profiel bekijken: / 9442
Telefoon: / +312948-167-25

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Dit weekeind zou een vriendin “Linda”, die zelf ook een hond had waar ik voor haar ook wel eens op paste, op mijn hond passen.

Omdat ik “Peter” een weekendje weg ging met een paar vrienden. Dus ik donderdagmiddag, Astor mijn labrador alvast bij Linda gebracht zodat we vrijdag morgen een beetje op tijd weg konden. Het weekend was beren gezellig alleen was helaas het weer die zondag wat minder zodat we iets eerder weg gingen als gepland waardoor ik veel vroeger thuis was dan gepland.

Nadat ik door mijn vrienden thuis was afgezet en ik vast mijn spullen had opgeruimd besloot ik mijn harige kanjer alvast maar op te halen in plaats van maandag morgen zoals ik met Linda had afgesproken. Zoals ik bij haar gewoon was liep ik achterom langs het huis door de tuin van mijn vriendin naar de achterdeur om mijn hond op te halen en belde niet aan bij de voordeur.

Ik zag dat deze open stond omdat het weer inmiddels weer was opgeklaard, dus liep ik net zoals ik anders deed naar binnen en verwachte dat Astor me wel gehoord zou hebben en me wel kwispelend tegemoet zou rennen. Maar niet dus, en in de woonkamer zag ik hem ook niet. Misschien had ik even moeten roepen dat ik er was dan had hij er vast wel gehoor aan gegeven maar dat deed ik dus niet, en vraag me niet waarom want dat weet ik gewoon niet.

Boven hoorde ik wat gestommel een soort geluid dat ik niet helemaal thuis kon brengen maar toen ik even later zag wat er aan de hand was wel haha. Ik ging dus maar naar boven de trap op, op zoek naar waar het geluid vandaan kwam. De deur van Linda’s slaapkamer stond op een klein kiertje en zag dus nog steeds Astor niet maar ook Linda was door de bijna gesloten deur aan mijn zicht onttrokken. Toen ik dus de deur van haar slaapkamer dan ook een zetje gaf zag ik tot mijn stomme verbazing Linda bijna naakt op handen en knieën zitten terwijl ze gedekt werd door mijn hond.

Linda kreunde dat het een lieve lust was en spoorde het dier aan die flink te keer ging in haar kutje, ze was zo in extase dat ze me door haar gekreun niet eens had opgemerkt, haar hondje zat met de tong uit haar bek toe te kijken wat een koddig gezicht was trouwens, net of ze opgewonden toe zat te kijken wat haar baasje aan het doen was.

Ik bekeek dit toch wel geile schouwspel een paar minuten aan, ze waren blijkbaar nog maar net bezig toen ik boven kwam want normaal als Astor een teef bespringt duurt het nooit zo lang, maar zoals later zou blijken was dit voor hem al de derde keer en daarom duurde het wat langer.

Ongemerkt gleed mijn hand naar mijn ruis en wreef over mijn steeds harder wordende piemel. Ik opende mijn spijkerbroek en haalde mijn nu stijve pik uit mijn slip en begon er rustig aan te trekken met mijn broek op mijn enkels.

Wat was dit een super geil gezicht zeg om een vrouw geneukt te zien worden door een hond, en in dit geval was het ook nog mijn eigen hond die hier een goeie vriendin van me aan het neuken was. Astor stootte met zijn behaarde buik fel en hard tegen Linda’s lekkere dikke billen, haar bolle buikje schommelde bij elke stoot heen en weer, wat een super geil gezicht was.

Ik vond het jammer dat ik niet in haar ondeugende blauwe ogen kon kijken om te zien hoe geil ze was en hoe ze ervan genoot. Dat Linda super geil was bleek wel want ze had mij nog steeds niet in de gaten. Ik zag nu hoe ze met haar ene hand haar bh onder haar borsten trok zodat ze bij haar tepels kon, het enige kledingstukje dat ze overigens nog aan had. Haar borsten schommelde mee in het ritme waarmee Astor haar bereed, Linda begon kreunend met haar hand over haar stijve tepels te wrijven, en mijn pik begon steeds harder te kloppen.

Nu begon Astor te piepen waardoor ik wist dat hij zijn lading in Linda’s buikje loosde. Duidelijk was te zien hoe hij schokkend met zijn achterlijf zijn sperma in het kale kutje loosde en ook Linda kwam nu duidelijk luid kreunen in haar tepels knijpend klaar.

Ze streelde hierna mijn hond over zijn buik, keek daarbij achterom en kreeg mij daar ineens bij in de gaten. Geschrokken wilde ze overeind komen maar doordat de gezwollen honden piemel nog in haar na krampende kutje zat lukte haar dit niet. Dorus zat nog met zijn opgezwollen pik diep in haar en de zwelling die zich voordoet in de pik van een hond als hij klaarkomt om te voorkomen dat hij er bij een teefje uitschiet was nog niet afgenomen.

Linda werd wit van schrik en kreeg daarna een vuur rood hoofd, van schaamte en schrik begon ze te stamelen dat ze me nog niet verwacht had, maar toen ze zag dat mijn hand zich om mijn kloppende pik bevond, kreeg ze haar normale lef een beetje terug en vroeg, “hoe lang sta je daar al”? Nu schoot de verslappende honden piemel opeens uit Linda’s lekkende spleet waardoor ze op kon staan. Ze trok haar bh uit, kwam voor me staan, duwde haar mond op de mijne en nam mijn kloppende op springen staande pik van me over.

Dit liet ik me geen tweede keer zeggen, ik draaide Linda om zette haar als een echt teefje op handen en knieën voor me neer, schopte mijn schoenen, spijkerbroek en slip zo snel mogelijk uit, knielde achter haar neer en duwde in één keer mijn op springen staande lul diep in haar glibberige kut.

Veel had ik niet nodig en na een paar harde stoten in haar natte kut spoot ik mijn sperma bij dat van Astor om vervolgens nog steeds geil mezelf naast Linda te laten vallen die zich op haar rug draaide, mij een zoen gaf me wijdbeens op haar openstaande kutje wijzend attent maakte op de grote golf zaad die tussen haar benen vandaan liep. Ik zoende Linda terug ondertussen haar heerlijk borsten met de nog steeds gezwollen tepels strelend.

Opeens voelde ik iets harigs langs mijn been en zag hoe haar eigen hondje tussen haar benen snuffelde, haar snuit tegen haar kutje aanduwde en het naar buiten lopende zaad op likte. Wat een super geil gezicht die grote natte ruwe tong ging over haar schaamlippen waarbij af en toe ook haar klitje geraakt werd.

Linda keek me geil kreunend aan, “ohh zalig Peet eerst hoe jou hond me al het hele weekend geneukt heeft daarna jij en nu wordt ik gelikt door mijn eigen teefje, owww wat is dit lekker zeg” kreunde ze schokkend. Haar hond kreeg al snel genoeg van het lik werk maar Astor was er blijkbaar weer opgewonden van geworden want zijn rode potlood groeide alweer met kleine schokjes waarna hij onrustig hijgend weer naar Linda kwam.

Maar Astor had geen hulp nodig hij snuffelde even aan Linda’s open staande spleet en besprong haar met zijn voorpoten langs haar flanken waarbij hij met zijn nagels in haar zachte vlees kraste. Linda kreunde geil onder de stoten tegen haar billen waarbij ik de geile blik in haar blauwe ogen aanschouwde die ik nooit zal vergeten, wat een godvergeten geile kop had die meid zeg heerlijk gewoon.

Haar tieten schommelde heen en weer en ze draaide met haar kont om de lange dunne pik te krijgen waar ze hem hebben wilde en kwam zelf voor Astor klaar, liet hem zijn ding afmaken en wachtte nu geduldig tot zijn zwelling was afgenomen tot zijn pik uit haar doorgenaaide spleet schoot. Hierna keek ze me aan en zei, “nu ben jij weer aan de beurt, jouw hond heeft mij lekker geneukt, maar nu wil ik die van jou wel eens echt lang in me hebben om me goed gevuld te voelen”.

Nou dat was geen enkel probleem want hij was nog steeds niet verslapt. Ik draaide Linda op haar rug en liet mezelf met mijn harde piemel in haar vochtige oase zakken, neukte haar eerst zachtjes daarna hard, na een paar minuten gilde ze al dat ze klaar ging komen god wat een heerlijke geile teef dit had ik nooit achter haar gezocht. Nu ging ik op mijn rug liggen en Linda kwam bovenop, bereed me als een amazone en molk als het ware mijn sperma naar boven, wat een heerlijke techniek, zelf nadat ik al een keer was klaargekomen kon ik dit niet lang uit houden en spoot mezelf leeg ondertussen haar borsten kneden en in haar tepels knijpend.

Met moeite perste ze er zelf ook nog een orgasme uit voor ze zich van me af liet rollen en hijgend in mijn oor fluisterde dat ze altijd mijn teefje wel wilde zijn.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Betrapt Met Mijn Hond! Copyright © www.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl