Dikke

Vrouw laten squirten seks met beste vriend

Vrijdag 21st, April 2017 5:57:3 Pm
[BANCHOR] hentai isaku
Stuur een gratis bericht
naar mazdagran10
Offline
mazdagran10
  • 49 jaar Vrouw, Ram
  • Bedoum, Netherlands
  • Perzisch(Basic), Hindi(Bekwaamheid), Maleis(Beginner)
  • Advocaat, Geofysicus
  • ID: 9137546717
  • Vrienden: sparkle869, dermcgheester, TJX, nornote
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Rebecca
Profiel bekijken: / 7343
Telefoon: / +312538-534-69

Beschrijving:

Op deze website gaat het over de vrouwelijke ejaculatie. Op veel websites op internet vind je hier meerdere informatie. Maar op deze website gaat het wat persoonlijker aan toe.

Namelijk over de ervaring en van het spuiten van een vagina. Ofwel kort gezegd "spuitende kutjes". Dit wordt ook wel squirten genoemd. Het gaat er met name om hoe men het ervaart met betrekking tot de vrouwelijke ejaculatie. Veel vrouwen weten niet eens dat ze het kunnen! Maar niets is minder waar. Hoe zou het zijn als iedere vrouw dit kan ervaren?

Welke functie heeft squirten? Welke feiten op squirten bestaan er? Waarom kan een vrouw niet van nature squirten? En noem maar op aan informatie over squirten en de vrouwelijke ejaculatie.

Dit laatste kan een mooie aanvulling zijn voor je sexleven. Ervaar de passie, ervaar de mogelijkheid om te kunnen squirten. Wat veel mensen niet weten is dat de vrouw ook een ejaculatie kunnen krijgen. De vrouwelijke ejaculatie spuitend klaarkomen waarbij er vaginaalvocht uit de vagina komt tijdens een orgasme heeft een biologische functie.

De functie hiervan is dat de vagina enorm nat wordt. Hierdoor sterven de zaadcellen af. Doordat er een vrouwelijke ejaculatie onstaat in de vagina van de vrouw, wordt de vagina als het ware 'gereinigd'. Dit betekent dat de mannelijke zaadcellen zich makkelijker in de vaginawand kunnen zwemmen naar de baarmoeder. Omdat de vagina natter en schoner is. Liften de zaadcellen mee in het vaginale vocht kutsappen tijdens de zaadlozing van de man.

Tijdens het masturberen, met een vibrator, voelde ik een hoogtepunt komen. Terwijl de orgasme die ik kreeg, terwijl de vibrator in mijn vagina zat, voelde ik een bepaalde druk onderin mijn buik en vaginawand. Op het moment dat ik klaar kwam was ineens mijn bed nat.

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik bij mezelf dacht: "Wat is dit? Ik steek meestal mijn middelvinger en ringvinger in haar. Niet echt diep, maar eerder zo'n cm in haar vagina.

Met mijn handpalm naar boven richting haar buik toe. En maak soort 'kom hier' beweging in haar. Soms draai ik met mijn vingers rondjes, zodat ik een soort 'spons' knobbel voel in haar. Lees meer: Zijn eerste ervaring met squirten. Hoofdmenu Home Feiten over squirten Functie van squirten Waarom spuiten vrouwen niet vanzelf? Hoe vaak kan een vrouw squirten? Hoe smaakt squirt vocht? Hoe ruikt squirt vocht? Verschil van orgasme Waar komt het squirt vocht vandaan?

Waarom is 'squirten' relatief onbekend? Ervaringen met squirten Haar eerste keer Squirten Zijn eerste keer Squirten Squirten tijdens de sex. Leren squirten? Hoe kan squirtend klaarkomen? Spuitende vrouwen?

Informatie over squirten - vrouwelijke ejaculatie Squirten - De vrouwelijke ejaculatie en haar orgasme Op deze website gaat het over de vrouwelijke ejaculatie. De vrouw en haar sexualiteit en haar 3 verschillende orgasmes: Clitoraal Vaginaal Squirten Dit laatste kan een mooie aanvulling zijn voor je sexleven. Functie van de vrouwelijke ejaculatie. U bevindt zich hier: Home. Eerste keer squirten Tijdens het masturberen, met een vibrator, voelde ik een hoogtepunt komen.

Hoe laat ik een vrouw squirten? Informatie over squirten leer nu squirten squirten en spuiten ervaringen met squirten squirten doe je zo squirt verhalen squirt ervaring vrouwen die spuiten hoe te squirten leren squirten instructie film squirten. NL squirten doe je zo

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl