Dikke

Thaise massage overijssel elke dag seks

Maandag 2st, Maart 2018 7:51:6 Pm
[BANCHOR] ms swingers
Stuur een gratis bericht
naar nicolettefink
Online
nicolettefink
  • 38 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Zeidveld, Netherlands
  • Engels(Beginner), Spaans(Basic)
  • Onderzoeker, Dressoir, Bankier
  • ID: 8832766442
  • Vrienden: rvijaymech, sajinder, Cycloneon
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Paula
Profiel bekijken: / 4398
Telefoon: / +312356-118-62

Beschrijving:

Jutratip Daems, zij geeft Traditionele Thaise Massage therapie en heeft jarenlange ervaring in diverse massagetechnieken. De oorsprong van Thai massage is verweven met de geschiedenis van de Thai mensen en de ontwikkeling van hun unieke cultuur en traditionele waarden. De Thai manier van leven en de methoden voor heling waren onderling verbonden met het belang van het Boeddhisme en het gevoel van spiritualiteit en welzijn in hun leven.

Lees meer Thai massage is gebaseerd op twee theorieën. De Vier Elementen van de Levenstheorie Het lichaam bestaat uit vier elementen van leven. Ze zijn onderling verbonden en moeten in evenwicht zijn. Het element aarde vertegenwoordigt 20 vaste delen van het lichaam.

Het element water vertegenwoordigt 12 vloeibare delen van het lichaam. Het element wind circuleert in 6 richtingen in het lichaam. Hierbij word gewerkt met duimen, vingers, handen, hiel van de handen, ellebogen, armen, knieën en voeten om te masseren.

De gever houdt nauw contact met de ontvanger. Alle vier de posities, i. De meeste massages beginnen bij de voeten en gaan verder in opwaartse richting. De massage omvat stretchende posities. Dit is de techniek die wordt toegepast.

Achtergrond van Thai Massage   De oorsprong van Thai massage is verweven met de geschiedenis van de Thai mensen en de ontwikkeling van hun unieke cultuur en traditionele waarden. Basis van Thai Massage  Thai massage is gebaseerd op twee theorieën. Behandelingswijze in de traditionele thaise massage  Hierbij word gewerkt met duimen, vingers, handen, hiel van de handen, ellebogen, armen, knieën en voeten om te masseren.

Hoofdgracht 17, SG, Volendam mobiel uitsluitend op afspraak info intensivebodycare.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl