Dikke

Elke dag seks sex in het magazijn

Vrijdag 4st, Oktober 2017 1:9:45 Pm
[BANCHOR] video shakila
Stuur een gratis bericht
naar salsun
Online
salsun
  • 43 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Maren Kessel, Netherlands
  • Perzisch(Beginner), Maleis(Beginner)
  • Neuroloog, Meteoroloog
  • ID: 4227758367
  • Vrienden: valhal, McLellanCM, NBaguley
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 163 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 1245
Telefoon: / +312978-694-71

Beschrijving:

Volgens een studie van  Harvard Medical School in Penn wordt de kans op prostaatkanker kleiner als een man vaak klaarkomt. Onderzoekers aan de  Wilkes University  in Penn hebben ontdekt dat personen die minstens twee keer per week seks hebben meer antigenen vrijgeven. Antigenen zorgen er voor dat je lichaam antistoffen aanmaakt. Het gaat onder anderen om het antigen  immunoglobulin A , wat helpt tegen verkoudheid en zelfs tegen de griep. De Schot, David Weeks, deed onderzoek naar de leeftijd van een groep van  testpersonen.

Terwijl hij ze ondervroeg, schatte een verborgen jury de leeftijd van de testpersonen. Mensen die aangaven drie keer per week seks te hebben werden 7 tot 12 jaar jonger geschat door de jury. Dit in vergelijking tot mensen die 2 keer per week seks hadden.

Elke dag vrijen helpt om je immuunsysteem voor te bereiden op een zwangerschap. Dit blijkt uit een recente studie die gepubliceerd werd in  Fertility and Sterility. Uit een onderzoek dat gedaan werd in blijkt dat stelletjes die veel vrijen over het algemeen een lagere bloeddruk hebben en dat ze beter kunnen omgaan met stress. Het positieve effect van veel seks is voor hen groter dan voor mensen die enkel masturberen.

Verschillende onderzoeken University of Maryland  en de  Konkuk University in Seoul tonen aan dat ratten en muizen die vaak seks hebben minder last hebben van stress. Hierdoor functioneert hun brein beter en kunnen ze ook beter nadenken. Niet alleen seks maakt je slimmer, ook van chocolade wordt je slimmer. Het trucje tegen mensturatiepijn.

Shoppen is altijd een goed idee. Deel dit artikel fb tw pi whatsapp.

Hollandse porno nl rocelyn sanchez

Van
ashley_sanville

Sex dikke borsten arabische kutjes

Van
TheUberOverLord

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl